DELOVNI ČAS IN DEŽURSTVO

Postojna

Ponedeljek – petek 7:30 – 18:00
Sobota 7:00 – 12:00

Cerknica

Ponedeljek 11:00 – 15:00
Torek 7:30 – 15:00
Sreda 11:00 – 15:00
Četrtek 7:30 – 15:00
Petek 7:30 – 15:00
Sobota 8:00 – 12:00

Dežurna številka 05/ 700 1000

Zaposleni - Osebje

Za zdravstveno varstvo in dobro počutje vaših živali skrbi skupina šestih veterinarjev, veterinarski tehnik in administratorka. Občasno nam pomagajo dijaki Srednje veterinarske šole in študenti Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani ter zunanja sodelavka in volonterji.

Samo Petrič, dr. vet. med.

Rodil se je leta 1957. Po končani gimnaziji v Postojni je leta 1982 diplomiral na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani in se istega leta zaposlil na Veterinarski postaji Postojna. Je direktor Veterinarske postaje Postojna. Redno se izobražuje na različnih praktičnih in teoretičnih izobraževanjih doma in v tujini. Leta 2007 in 2010 je opravil tečaj osteosinteze pri AO fundaciji v švicarskem Davosu. Je član Slovenskega združenja veterinarjev za male živali in ima status uradnega pooblaščenega preglednika kopitarjev.
Področje dela: male živali (ortopedija) in velike živali, zlasti konji.

Tanja Bajc, dr. vet. med.

Rodila se je leta 1966. Po končani gimnaziji v Postojni je leta 1993 diplomirala na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani in se zaposlila na Veterinarski postaji Postojna. Izobražuje se na različnih seminarjih in delavnicah. Najbolj jo zanima področje stomatologije, radiologije in dermatologije. Je članica Slovenskega združenja veterinarjev za male živali.
Področje dela: zdravljenje malih in eksotičnih živali, laboratorijske preiskave.

Mihaela Bizjak, dr. vet. med.

Rodila se je leta 1979. Po končani gimnaziji v Postojni je leta 2004 diplomirala na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani. V študijskih letih je opravljala delo veterinarskega tehnika na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete ter na Prvi-K, Kliniki za male živali v Ljubljani. Na Veterinarski postaji Postojna se je zaposlila leta 2006. Zanima jo interna medicina, dermatologija, citologija, mehka kirurgija in kiropraktika. Zaključila je podiplomski študij dermatologije na European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Redno se udeležuje seminarjev in delavnic doma ter v tujini, je članica Slovenskega združenja veterinarjev za male živali in dermatološke sekcije. Leta 2015 je v Nemčiji uspešno zaključila šestmesečno izobraževanje za kiropraktika za živali na IAVC - International Academy of Veterinary Chiropractic.
Področje dela: zdravljenje malih živali, laboratorijske preiskave in kiropraktik za živali.

Gregor Križman, dr. vet. med.

Rodil se je leta 1983. Na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani je diplomiral leta 2008. V času študija je opravljal prakso na kliniki za konje De Watermolen na Nizozemskem. Po končani diplomi se je zaposlil na Veterinarski postaji Postojna, kjer dela na terenu z velikimi živalmi. V tujini in v Sloveniji se usposablja za reprodukcijo goveda in kopitarjev ter raziskuje in vpeljuje sodobne načine črednega zdravljenja na naše področje.
Področje dela: zdravljenje in reprodukcija velikih živali.

Miran Černač, vet. teh.

Rodil se je leta 1959. Po končani Srednji veterinarski šoli v Ljubljani se je leta 1981 zaposlil na Veterinarski postaji Postojna. Kot veterinarski tehnik na terenu opravlja različna preventivna cepljenja in osemenjevanje goveda. Trenutno opravlja dela receptorja in prodajalca v trgovini in je v veliko pomoč veterinarjem v ambulanti za male živali.

Ana Gorjanc, ekonomska komercialistka

Opravlja delo tajnice in receptorke, priskoči pa na pomoč tudi v ambulanti za male živali, saj ima zelo rada živali.

Anita Tomšič, gimnazijska maturantka in vet.tehnica

Zaposlena na veterinarski postaji od leta 2015. Opravlja delo receptorja in je v veliko pomoč veterinarjem pri njihovem delu v ambulanti in trgovini za male živali.